Menu

Persondatapolitik

Dette er Jobbankens politik for behandling af de oplysninger, du afgiver, når du bevæger dig rundt på vores hjemmeside, tilmelder dig vores tjenester eller indgår en aftale om samarbejde med Jobbanken. Vi anbefaler, at du læser hele persondatapolitikken, så du er bekendt med vilkårene.  

Grundlæggende

Jobbanken lever til enhver tid op til gældende lovgivning om sikker indsamling, behandling og opbevaring af personoplysninger. Jobbanken samarbejder i nødvendigt omfang med databehandlere i form af tredjeparter, der lever op til samme lovgivning og regnes for sikre.

Personoplysninger afgivet til Jobbanken videregives eller sælges ikke til markedsføringsformål.

Tilmelding til Jobbankens tjenester betyder, at du giver samtykke til disse vilkår, og du kan til enhver tid trække samtykket tilbage og bede Jobbanken om at slette oplysninger om dig ved at kontakte os direkte via mail på kontrakt@job-banken.nu eller ringe på 9722 3064.

Indsamling af oplysninger

Indsamling af personoplysninger sker, når du anvender en tjeneste på Jobbankens hjemmeside i form af tilmelding til arrangementer, sms-tjeneste og digitalt nyhedsbrev, som er afhængig af, at du afgiver visse oplysninger.

Laver du en aftale om et vejledningsforløb i samarbejde med Jobbanken, vil du ved et personligt møde indgå en skriftlig aftale om vilkår for medlemskab, og du giver udtrykkeligt samtykke til, at Jobbanken opbevarer og anvender dine oplysninger.

Jobbanken indsamler aldrig personoplysninger fra tredjepart, vi indsamler, behandler og opbevarer udelukkende personoplysninger afgivet af den enkelte selv.

Anvendelse af oplysninger

Jobbankens indsamling af oplysninger har alene til formål at levere en service som fx udsendelse af nyhedsbrev eller at kunne give den fornødne vejledning og assistance i forbindelse med et samarbejde.

De indsamlede personoplysninger er for eksempel navn, e-mailadresse, telefonnummer, som du afgiver i forbindelse med tilmeldinger, samt tidspunktet for tilmelding af en tjeneste. Derudover indsamles oplysninger om din færden på hjemmesiden, som lagres via cookies, der er små tekstfiler, der gemmes i din webbrowser og gør det muligt at genkende dig som besøgende. Cookies samler information om din adfærd på nettet, som hvilke sider og funktioner du besøger med browseren, og sikrer blandt andet de rent tekniske funktioner.

Når du tilmelder dig Jobbankens digitale nyhedsbrev giver du samtykke til, at Jobbanken indsamler, behandler og opbevarer de oplysninger, du afgiver i tilmeldingen, og at Jobbanken deler nødvendige oplysninger med tredjepart som e-mailplatformen Mailchimp. For at sikre dine oplysninger har Jobbanken indgået en databehandleraftale med Mailchimp, der af EU-Kommissionen er godkendt som databehandler og følger gældende lovgivning om behandling og opbevaring af personoplysninger.

Yderligere information

Du kan læse mere om dine rettigheder og det gældende lovgrundlag på Datatilsynets hjemmeside. Hvis du ønsker at klage, skal du kontakte Datatilsynet, som er tilsynsmyndighed på området. https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/lovgivning/

Jeg havde ikke et firma, hvis det ikke var for Jobbanken. (...) Tingene er meget anderledes fra dengang til nu. Jeg er glad for at have mit eget og hvad den opbakning, jeg har fået, har gjort ved mig Noi Iværksætter Noi